korttipidike_ja_reelstrap
Korttipidike ja Reelstrap

Korttipidike

Korttipidike tarvikkeet saat Paunerilta nopeasti ja edullisesti. Pauner korttipidikkeet ovat yhteensopivia mm. Reelstrap tuotteen kanssa, joka on käytännöllisin ratkaisu ID-kortin mukana pitämiseen.

Korttipidike vaihtoehtoja on valikoimassamme useita. Pauner korttipidikkeet ovat korkealaatuisia ja kestäviä. Korttipidike vaihtoehtoja ovat mm. yhden tai kahden kortin korttipidike ja kortin suojakotelo.

Tarkemmat tuotetiedot nettisivullamme:

https://www.pauner.fi/contents/fi/d126_Korttipidike.html

Yllä olevassa videossa esitelty suojakotelo korttipidike FRA soveltuu hyvin mm. etäluku älykortille. FRA korttipidike on läpinäkyvää kirkasta muovia. Se soveltuu sekä pysty- että vaakamalliselle pankkikortin kokoiselle muovikortille. FRA korttipidikkeessä on lukitusmekanismi, jonka ansiosta kortti pysyy hyvin kotelosta. FRA korttipidike mallia ei ole tarkoitettu käyttöön, jossa kortti pitäisi ottaa usein pois kotelosta. Siihen käyttöön sopii erilaiset korttipidikkeet.

korttipidike 2-puoleinen

Korttipidike 2-puoleinen on käytännöllinen ratkaisu silloin, kun on tarve käytää kahtaa ID-korttia, esim. tietokoneen kirjautumiseen varmennekortti VRK-kortti toimikortti ja työpaikan kuvallinen henkilökortti. Kaksipuoleinen korttipidike soveltuu sekä pysty- että vaakamalliselle kortille. 2-puoleisesta korttipidikkeestä on helppo ottaa kortti pois ja laittaa takaisin.