valttikortti_pidike_rs
Valttikortti kulkee kätevästi mukana Reelstrapissä

Valttikortti

Valttikortti nimitystä käytetään mm. rakennustyömaalla käytettävästä etäluku työmaakortista. Valttikortti on monella rakennustyömaalla myös kulunvalvonnan käytössä, jolloin valttikortti pitää näyttää työmaan lukijalaitteelle. Siksi valttikortti on kätevä pitää mukana Reelstrap -tuotteessa, joka on käytännöllinen säädettävä uudentyyppinen kaulanauha ratkaisu.

Valttikortti tulostetaan useimmiten Mifare Desfire standardin älykortti muovikortille. Pauner Oy:ltä voi tilata Mifare Desfire korttiaihioita, jos työnantaja haluaa korttitulostin laitteella tulostaa valttikortti työmaakortit. Pauner Oy:n toimittamissa Mifare Desfire korteissa on tehdaskoodattuna sarjanumero, joka lukijalaitteella korteista luetaan. Jos haluaa ottaa käyttöön itse tulostetut etälukukortit, niin on hyvä ensin varmistaa, että kortin sarjanumeron saa linkitetty kulunvalvontajärjestelmän tietokantaan.

Valttikortti lisätietoa nettisivullamme:

https://www.pauner.fi/contents/fi/d143_Valttikortti.html

Reelstrapissä valttikortti kulkee kätevästi mukana. Yllä olevasta videosta näet Reelstrapin tärkeimmät hyödyt.

Alla videoesittely FRA suojakotelosta, joka suojaa valttikorttia naarmuuntumiselta ja kulumiselta. FRA suojakotelo on yhteensopiva Reelstrapin kanssa.