muovikorttitulostin
Muovikorttitulostin Pauner H-200e on markkinoiden paras muovikorttitulostin.

Muovikorttitulostin

Muovikorttitulostin on tietokoneeseen liitettävä laite, jolla voi helposti tehdä mm. henkilökunnalle ID-kortti, asiakkaille kanta asiakaskortti tai seuralle jäsenkortti. Myös kulunvalvonnan kulkukortti on helppo tulostaa muovikorttitulostin laitteella, joka tulostaa pankkikortin kokoiseen muovikorttiin erittäin kestävän ja laadukkaan valokuvatasoisen tulostuksen. Muovikorttitulostin on hyödyllinen hankinta kaikille, joilla on tarve tehdä vähintään muutamia kymmeniä kortteja. Kun on oma muovikorttitulostin, niin kortit saat nopeasti ja paljon edullisemmin verrattuna siihen, että kortit pitäisi tilata palveluna jostain.

Muovikorttitulostin tarvitsee myös ohjelmiston.

Pelkkä muovikorttitulostin laite ei vielä riitä vaan tarvitaan myös ohjelmisto korttien suunnitteluun ja tulostamiseen. Pauner H-200e muovikorttitulostin on ylivoimainen Suomen markkinoilla, koska sen toimituspakettiin sisältyy erittäin hyvä PC-ohjelmisto, jossa on kaikki toiminnot joita tarvitsee. Pauner H-200e muovikorttitulostin toimitukseen sisältyvä Windows PC ohjelma on helppokäyttöinen ja selkeä. Ohjelmalla voi luoda rajattoman määrän erilaisia korttipohjia eri käyttötarkoituksiin. Kun korttipohja on valmiiksi suunniteltu, niin se tallennetaan. Sitten kortteja on helppo tehdä vain kirjoittamalla henkilön nimi ym. tiedot ja liittämällä henkilön kuva, jonka pystyy tällä ohjelmalla myös helposti rajaamaan. Se tärkeä kuvanrajaustoiminto puuttuu monista muista markkinoilla olevista ohjelmista. Tarvittaessa voit lukea kortteihin tulevat nimitiedot Excel listauksesta. Se säästää manuaalista kirjoitustyötä silloin, kun teet ison määrän kortteja kerralla. Pauner H-200e muovikorttitulostin toimitukseen sisältyvä ohjelma osaa myös luoda kaikki viivakoodit sekä myös puhelimella luettavat QR-koodit, joilla on paljon hyödyllisiä käyttömahdollisuuksia.

Muovikorttitulostin ID-kortti ohjelma

Muovikorttitulostin laitteen värinauhan vaihto

Muovikorttitulostin Pauner H-200e toimii sublimaatio tekniikalla eli tulostimen sisällä on yksi värinauha, jossa on kaikki värivalokuvaan tarvittavat värit. Värinauhan riittoisuus on 400 yksipuoleista korttia tai jos tulostetaan kortin molemmille puolille, niin värinauha riittää 200 kortille. Sublimaatiotekniikalla tulostaessa värinauhaa kuluu aina sama määrä riippumatta onko tulostettavaa väriä paljon vai vähän. Tulostuslaatu on huippulaatuista värinauhan alusta loppuun saakka.
Alla oleva video näyttää miten helppoa värinauha on vaihtaa.

Muovikorttitulostin Pauner

Muovikorttitulostin laitteella korttien tekeminen onnistuu helposti, nopeasti ja edullisesti.

Muovikorttitulostin mahtuu hyvin työpöydälle

Pauner H-200e muovikorttitulostin laitteeseen on saatavilla hyvin lisävarusteita. Se on erittäin hyvä asia, koska harva tietää mitä ominaisuuksia tarvitsee parin kolmen vuoden päästä. On hyvä, että voit laajentaa muovikorttitulostimeen ominaisuuksia tarpeen mukaan.

Muovikorttitulostin Pauner lisävarusteet

Tilaa tai kysy lisätietoa!

muovikorttitulostin tilaa tai kysy

Lisätietoa myös https://pauner.fi/contents/fi/d86_Muovikorttitulostin.html

Muovikorttitulostin Pauner H200e

Muovikorttitulostin Pauner H-200e on erittäin korkealaatuinen muovikorttitulostin ja se soveltuu sekä pienien että isojen korttimäärien tulostamiseen. Muovikorttitulostin Pauner H-200e on yhteensopiva sekä Windows että MAC koneille.